Tele kihívással

A NutraSport márka termékeket forgalmazó Nutra-Sport Kft. a hazai táplálék kiegészítő és vitamin piac meghatározója, Mátrix alapon összeállított termékekkel biztosítja a sportolók és sportot kedvelők fizikai aktivitását támogató igényeket. Termékeinket a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban orvosi és edzői szakemberekből álló fejlesztő csapat alkotja meg.

MITŐL EGYEDIEK
A NUTRASPORT TERMÉKEI?

Mátrix alapú összetétel
Gyors felszívódás
Komplett feltöltés

MÁTRIX ALAPÚ ÖSSZETÉTEL

Az Európai Unión belül engedéllyel forgalmazott étrend-kiegészítők közül cégünk a Mátrix alapú összetételre helyezi a hangsúlyt. Termékeink doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készülnek, tiltott szerektől mentes, és megfelel az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) irányelveinek és a hatályos jogszabályoknak.

MIÉRT?

A Nutrasport termékeinek megalkotásakor komplex szempontok alapján vizsgáltuk meg a sportoló és fizikai aktivitást végző egyéneket. Ahhoz, hogy ne lépjen fel ’hiányállapot’, optimális legyen a tápanyag felszívódás, jól érthető Mátrix alapot hoztunk létre a tevékenységek támogatásához. A Mátrix alapon elkészített hatóanyagok kombinációi lefedik a teljesítményhez szükséges, az egészséges táplálkozásban néha kihagyott tápanyag igényt is.

Ne feledjük, hogy a napi életben nem könnyű minden esetben az optimálisan, azaz a legjobb étrendet összeállítani. Termékeinket tudományos igénnyel állítottuk össze válogatott alapanyagokból, amelyek minőségi feldolgozás és gyártás, illetve folyamatos ellenőrzésen mennek keresztül. Az összetett kihíváshoz összetett megoldás szükséges, ahogyan a Nutrasport Mátrix alapú megoldások is kiválóan biztosítják, illetve hozzájárulnak a kívánt teljesítéshez.

GYORS FELSZÍVÓDÁS

A napi tápanyag és vitamin bevitel igénye az aktivitást végző személyeknél akár kétszer vagy háromszor akkora lehet, mint az egészséges szervezet mozgás nélküli igénye. Egyes felmérések szerint, egy átlagos felnőtt fizikai aktivitást végző csak felét viszi be kívánt értéknek. Sportolók esetén sokkal jobb a helyzet, hisz a belső egyensúly fenntartása kritikus az elvárt teljesítéshez. A Nutrasport termékeinél arra is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy a termékek felszívódása átlagon felüli legyen.

KOMPLETT FELTÖLTÉS

A mai modern életmódunkban és táplálkozási szokásaink megváltoztak. Komplexek lettek. A sportteljesítmények és fizikai aktivitást végzők nem engedhetik meg maguknak, hogy hiányzó komponensek pótlása nélküli állapotra alapozzák a célhoz kötött eredményeket! A megfelelő feltöltés eléréséhez pedig fokozott figyelmet kell fordítani a szervezet egyensúlyára és a nélkülözhetetlen kulcs és kiegészítő alapanyagok pótlására is. A Nutrasport termékek minden termékében a komplett Mátrix alapú feltöltésre figyel.

HOGYAN VÁSÁROLHATOK NUTRASPORT TERMÉKET?

A Nutrasport termékek partner webáruházakból, sportüzletekből szerezhetőek be.
Keresse termékeinket viszonteladó partnereinknél! Amennyiben egyéb kérdése van termékeinkkel kapcsolatosan, kérjük írjon számunkra az info@nutrasport.hu email címünkre.