EMELD MAGASRA A KOLLAGÉN SZINTEDET ÉS ÉLJ SOKÁIG!

2021 10. 26.

A Collagen Beauty by Sylvia nagyban támogatja szervezetünk mindennapi aktivitásához szükséges kollagén forrást! Kit fenyeget az alacsony kollagénszint?

Az étrend és az öregedés a fő tényezők, amelyek befolyásolják a kollagéntermelést. Ezeket a csoportokat fenyegeti az alacsony kollagénszint, és előnyös lehet a kiegészítés: Vegetáriánusok és vegánok, akiknek nagyon kevés kollagénforrásuk van. Az idősebb felnőttek fokozott kollagénvesztéstől szenvednek, miközben kevés kollagénben gazdag fehérjetartalmú élelmiszert fogyasztanak. A tipikus nyugati étrendet követő egyének ritkán esznek kollagénben gazdag fehérjeforrásokat, és gyakran sok cukrot fogyasztanak, ami gyulladást okoz, és lebontja a szöveteket. A sportolók gyakran küzdenek azért, hogy elegendő kollagénhez jussanak, különösen, ha magas szénhidráttartalmú étrendet fogyasztanak.

Kinek érdemes szednie a Collagen Beauty by Sylvia-t?

Szinte minden felnőtt részesülhet extra kollagénből. Sok ember nem fogyaszt elegendő fehérjét – a kollagén természetes forrását az étrendben. Még a magasabb fehérjebevitellel rendelkezők körében sem a leggazdagabb kollagénforrások – az állati bőr, a csontvelő és az inak – jellemzően nem részei a modern étrendnek. Az idősebb felnőttek általában szuboptimális fehérjebevitellel rendelkeznek, miközben fokozott a kollagén lebomlásának kockázata a bőrben, az ízületekben és az izmokban. A táplálékkiegészítés felfüggesztheti az öregedési folyamatot. Az ízületi gyulladással összefüggő rendellenességek miatti ízületi fájdalmakban szenvedő egyének számára előnyös a kollagén. Aki a bőr, a haj és a köröm minőségét szeretné javítani, annak érdemes kipróbálnia a kollagént. A kollagén segíthet a magas vérnyomásban, az egészségtelen vérzsírszinttel (magas LDL vagy alacsony HDL) és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának kitett egyénekben. Azok a sportolók, akik szeretnék javítani a lágyrész sérülések utáni felépülést vagy csökkenteni a sérülések kockázatát, használhatják a kollagént. A csontkopásban szenvedő vagy az alacsony csontsűrűség kockázatának kitett egyének számára előnyös lehet a kollagén. A kollagén a vegetáriánusok, vegánok vagy bárki más számára, akik alacsonyabb fehérjebevitelt fogyasztanak.

Rendelj most!

Ki ne vegye be a kollagént?

A kollagénnek nincs ismert ellenjavallata.

Nutrasport Blog