Miért válasszuk a Nutrasport Creatine Monohydrátot?

2020 11. 24.

A Nutrasport Creatine Monohydrate Ár/Érték arányban kíváló termék! És, a hatás sem marad el! Gyors eredményeket és teljesítményt érünk el már az első hét fogyasztása után.

A CREATINE MONOHYDRÁTRÓL

A creatine egy olyan vegyület, amely természetesen előfordul a testben, elsősorban a vázizomzatban. A creatine feladata, hogy az adenozin-trifoszfát (ATP) prekurzoraként szolgáljon, amely kémiailag az összes sejt által használt energia. A creatine testraktárai könnyen hozzáférhető ATP energiakészletet hoznak létre, amely szükséges a gyors por- és erőszakok előállításához. Tanulmányok bebizonyították, hogy a creatinpótlás segíthet fenntartani a meglévő izomszövetet, támogathatja a sovány tömeg növekedését és fejlődését, és elősegítheti az optimális teljesítményt rövid intenzív testmozgások során. A NUTRASPORT Creatine-monohydrát nem tartalmaz adalékokat vagy tartósítószert.

JAVASOLT HASZNÁLAT

Napi ajánlott adag 80kg súlyú egyén esetében 4gr, azaz 20kg.ként 1gr. Keverjen össze 1 1/2 szintű teáskanál gyümölcslében vagy más édesített folyadékban naponta 3-4 alkalommal, edzés előtt és után, az első 7 napban. Ezt követően karbantartási célokra naponta 1-3 alkalommal fogyasszon. Hagyjon 3-4 órát az adagok között. 28 napon túli folyamatos használat esetén napi egy adagot használjon. Fogyasszon sok folyadékot ezzel a termékkel. Mivel a Nutrasport Creatine Monohydrate íztelen és szagtalan, ezért jól keverhető bármely Nutrasport termékkel. Mivel az IgniMax Performance és Champ termékeink tartalmaznak Creatine-t, ezen esetekben nem ajánlott a plusz bevitel.

  Használjon Nutrasport Shakert termékeink fogyasztásához!

HASZNOS TANÁCSOK A KÉSZÍTÉSNÉL

Először is használjunk Nutrasport Shakert az optimális, azaz kívánt oldásért! Az edzőtermek látogatói, illetve a kemény fizikai munkát végzők esetében akár napi 10 - 15g is lehet a creatine fogyasztás mértéke. Az emelt mennyiséget nagyon jól lehet oldani a Shakerben, illetve akár abból fogyasztani. A langyos vízben való keverés/oldás tökéletes oldást produkál. Ezért azt javasoljuk, hogy 1dl langyos vagy melegebb vízben oldjuk először a port, majd felengedni hideg vízzel a kívánt mennyiségig (akár 3-4dl). Megfelelő mennyiségű vízben nincs semmi útóíz, és minimálisan kristályos. Amennyiben ízes változatot szeretnénk érezni, javasolt az Iontonic számos ízesítésű termékével egyelíteni, illetve az Immunboost C és D vitaminokkal való ötvözés (2 in 1) is jó ízvilágot biztosít.

A TERMÉK TELJESÍTMÉNYHEZ VALÓ HOZZÁJÁRULÁSA 

  • Nagymértékben fokozza a fizikai és sportolói teljesítményt
  • Részt vesz az erő építésben
  • Táplálja és felépíti az izmokat
  • Optimális kiszerelés / 420gr
  • Tökéletes minden sporthoz és edzéshez

JÓ TUDNI!

A Creatine Monohydrate nincs rajta a WADA doppinglistán! Azaz, nincs egészségre káros hatása megfelelő mennyiségben való bevitelnél. Napjainkban nagyon sok olimpikon sportoló ezzel a termékkel fokozza a teljesítményt számos sportágban! Az atlétika dobó szakágaiban használatos termék (gerelyhajítás, súlylökés, kalapácsvetés, diszkoszvetés)segít a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél.

FIGYELEM! Ne lépje túl az előírt, napi ajánlott termék adag mennyiséget. Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást/étrendet és a aktív testmozgást! A termék száraz, hűvös, gyermekektől elzárt helyen tárolandó. Várandós/terhes anyáknak nem javasolt.

Nutrasport Blog