VÉDJE IMMUNRENDSZERÉT A NUTRASPORT IMMUNBOOST C-VITAMINNAL!

2020 04. 16.

A Nutrasport Mézes-citromos ízű C-vitamin dús italporából napi 1 adaggal megvédi szervezetét a betegségektől! Kíváló betegségmegelőző termék influenzajárvány idejére!

Minden sportoló álma az egészséges életmód mellett az egészséges immunrendszerének megőrzése! A 4-6 hétre elegendő tasak tartalma már a megelőzés idejére is rendkívüli hatással van a szervezettel! A zöld tea kivonat antioxidáns hatása párosul a magas C-vitamin tartalommal.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT Ajánlott adag 20 g (kb. 1 kanál vagy adagoló). Keverjen 1 adagot ízlés szerint 150-200 ml (1 pohár) hideg vagy forró vízzel. Fogyasztása pótolja a sportolás során jelentkező nagyobb c-vitamin szükségletet.  Legyengült szervezet esetén napi 2-3 pohár javasolt (C vitamin 3,000 mg nagyságig).

MELEG ITALKÉNT 40C foknál nem forróbb vizet öntsük 2-3dl űrtartalmű pohárba. Az adagoló kanállal mérjük ki a javasolt tartalmat 1 adagoló kanál (20ml). A folyadék mennyiséghez ne adjunk többet, mert túl erős koncentrálságú lesz a folyadék, amely ízhatásban elveszti a kellemes ízhatást.

HIDEG ITALKÉNT A készítésnél folyóvizet/csapvizet használjunk. Hideg italként is ihatjuk a nyári hőségben, menta levéllel, citrom karikával gazdagíthatjuk, illetve jégkockával hűthetjük az italunkat.

VÉDD MAGAD ÉS CSALÁDOD IMMUNRENDSZERÉT A NUTRASPORT IMMUNBOOST C-VITAMIN TERMÉKKEL!

Jó egészséget kíván a NUTRA-SPORT KFT!

Nutrasport Blog