BCAA 2:1:1 420GR NATÚR ÉS LIMON/LIME ÍZEKBEN

2020 04. 16.

A Nutrasport márka legújabb fejlesztése között natúr és citromos ízben is elérhető a BCAA 2:1:1 termék. A Nutrasport  BCAA összetevői - (Branched-chain amino acid) elágazó láncú aminosavak, pontosabban a leucin, izoleucin és valin.

BCAA 2:1:1 NATÚR & LIMON/LIME ÍZEKBEN

A Nutrasport márka legújabb fejlesztése között két ízben is elérhető a BCAA 2:1:1 termék. A BCAA - (Branched-chain amino acid) elágazó láncú aminosavak, pontosabban a leucin, izoleucin és valin. A BCAA 2:1:1 összetevők arányában nemcsal kíváló energiaforrást biztosítanak, de elősegítik az edzések utáni regenerálódást is. A három esszenciális aminósav, amelyet a szervezet nem állít elő, elengethetetlen összetevője az edzéseknek, illetve komoly fizikai munkát végző tevékenységeknek. Azonnali energiaforrást jelentenek, épp ezért a véráramból azonnal bekerülnek az izomsejtekbe és növelik őket. A BCAA-k olyan aminosavak, amelyek hamarabb bomlanak le az izmokban, mint a májban, és a legnagyobb előnyük, hogy képesek elősegíteni a regenerálódást még a legintenzívebb edzések után is. Amellett, hogy az anyagok emelik a sportolók abszolút erejét, emellett szabályozzák a vércukor szintet, égetik a zsírt, azaz csökkentik a túlsúlyt. A BCAA kis mennyiségben megtalálható az IgniMax-ban is. A Nutrasport termékek közül jól együtt fogyasztható a következő termékekkel: Iontonic, IgniMax, RegenAll.

A BCAA adagolása

A BCAA-ból napi többszöri bevitel is javasolt feltöltés idején. Edzés napokon 2-3gr edzés előtt és 2-3gr edzés utáni bevitel ajánlott fogyasztani. Keményebb fizikai teljesítésmény elérésekor napi 7-10gr bevitele optimális.

Nutrasport Blog